løb med telefon

Løb er den perfekte motionsform til multitasking

z14

Der er nok ingen tvivl om, at motion er en vigtig del af et godt og sundt liv. For mange kan det dog være fuldstændig uoverskueligt at starte, og man kan finde på de mærkeligste undskyldninger for, at det selvfølgelig ikke er i dag, at man skal begynde at motionere. Andre undskyldninger kan dog være legitime nok. Under alle omstændigheder er det i hvert fald muligt at komme omkring dem forholdsvist nemt. Det er for eksempel tilfældet, hvis du undgår motion fordi du har for travlt, eller fordi det ganske enkelt keder dig. Der findes nemlig op til flere motionsformer, som er perfekte til multitasking. En af disse er løb.

Løb og multitasking

Løb er nemlig forholdsvist enkelt og individuelt, og derfor er mange begyndt at lave alt muligt andet. Det er for eksempel lige til at mide en lydbog eller en god podcast i ørerne, mens man er ud at løbe. Det kan for det første være med til at gøre løbeturen sjovere og få tankerne væk fra det hårde, men det betyder også, at man kan gøre flere vigtige ting på en gang. Du kan for eksempel blive opdateret på nyhederne mens du er ude for at afbrænde nogle af de ekstra kalorier.

løb

Der findes endda eksempler på, at folk snakker i telefon, mens de er afsted på en lille løbetur. Det må da om noget være multitasking. Det kræver selvfølgelig, at man har et godt og billigt mobilabonnement, hvis man skal kunne lave det trick, lige meget hvor man løber henne så læs mere om mobilabonnementer her.

Løb indenfor

Det kan selvfølgelig også være, at man i stedet vælger at løbe indendørs på et løbebånd. Det gør nemlig bestemt ikke mulighederne for multitasking mens du løber mindre. Så er der nemlig ro omkring dig, og du har fri mulighed for selv at vælge hastigheden på dit løb, uden at du lige pludselig skal gå og fryse. Der er faktisk nogle undersøgelser, der viser, at man arbejder bedre og mere effektivt, hvis man har benene i gang samtidig. Derfor er der nogle, der indretter deres skrivebord med et løbebånd, så de hele tiden kan gå uden at komme nogen vegne.

Løb indendørs åbner dog også muligheder for dem, der ikke har travlt med noget særligt, men som bare undgår motion, fordi det er kedeligt. Du kan nemlig bare flytte løbebåndet om foran fjernsynet og sætte din yndlingsserie på. Så er der ingen undskyldninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *