smartphone

4 interessante trends indenfor mobiltelefonernes verden

z14

I dag er vores mobiltelefoner blevet til smartphones – og de er mere teknologisk avancerede end nogensinde før. Vi finder i dag funktioner, som man for bare få år siden slet ikke havde tænkt var mulige at skabe i så lille en pakke.

Men det er de, og vi bliver hele tiden ved med at innovere. For det er nemlig en branche, hvor nytænkning og opfindsomhed giver kunder. Men hvordan udfolder disse ting sig i virkeligheden? Jo det kan du se 4 eksempler på nedenfor!

Telefoner, der kan foldes

Vi vil gerne have, at vores smartphones bliver mindre og mindre – eller rettere sagt, de skal blive større, men fylde mindre. Og hvordan gør man så lige det?

Jo svaret lyder fra mange producenter, at man bare skal sørge for, at telefonen kan foldes. Det er en super interessant teknologi, som har været flere år undervejs, og som giver lidt af nostalgien til de gamle foldetelefoner tilbage.

Samsung har for eksempel lavet deres Galaxy Fold, og selvom der eksisterer problemer, så er det vist, at den faktisk virker.

Telefoner

Flere og flere kameraer

Det er altså ikke mange år siden, at bare det at have et enkelt kamera i telefonen var en teknologisk bedrift. I dag ser vi mange telefoner, som har to kameraer – men det er langt fra slutningen. For i dag ser det ud til, at vi kommer op på 3, 4, ja måske endda 5 kameraer.

Og disse kan bruges til eksempelvis at skabe billeder, hvor dybden er meget klar, og hvor fokus er fuldstændig automatisk. Samtidig giver det også muligheden for at simulere forskellige kameralinser – noget, som er kendt for at være svært.

Lækker og fri front

Når det kommer til smartphones, så har tendensen været, at det hele skal være stilrent og flot. Det har vi set med større og større skærmer, hvor vi fjerner flere og flere knapper. Ja, nogle mobiltelefoner har simpelthen ikke knapper foran!

Rent er jo så meget sagt – for hvordan får man så plads til kameraet? Jo det er da nemt, man laver bare lige et modul i telefonen, som kan skubbes op udover kanten. Det giver dig muligheden for at tage billeder i høj kvalitet uden at ødelægge looket, og samtidig beskytter det jo også imod snavs.

kameraer

Kraften bliver endnu vildere

En af de ting, som vi hele tiden ser med dagens mobiltelefoner er, at de hele tiden bliver kraftigere. De kan mere, og der er simpelthen bare flere muligheder.

Uanset hvad man synes om det, så sker det også i dag. For der skal mere kraft til at køre de processorer, som bruger kunstig intelligens, og som er blevet meget populære. Derudover er telefoner også begyndt at blive populære til at spille på eller lave virtual reality, hvilket også kræver lidt saft!

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udelukkende udtryk for skribentens egne holdninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *