Mobiltelefonen

Mobiltelefonen har overtaget vores liv 

z14

I dag bruger vi vores mobiltelefoner til stort set det meste. De er det første, man tjekker om morgenen, og det sidste, man kigger på om aftenen. Vi tager dem med os overalt – uanset om det er med ind på toilettet eller med ned og handle ind. Alle har en mobiltelefon, hvilket selvfølgelig har startet nogle problemer samt diskussioner. Blandt andet brand, pris og beskyttelse. 

Kampen mellem mobiltelefonerne

Den første mobiltelefon bestod af en skærm og nogle knapper nedenfor med tal og bogstaver. For de fleste unge i dag lyder idéen om en telefon uden en touchskærm måske underlig. Det var den gode gammeldags klaptelefon. Og ikke længe efter tog mobiltelefonen Nokia over. 

Men i dag er det smartphones, der har taget hele verden med storm. Det er ikke længere så nemt at bære rundt på en klaptelefon. De er ikke nemme at få fat på, og hvis de går i stykker, er de svære at reparere. Alle går altså rundt med en smartphone, fordi det typisk er det eneste og nemmeste valg. 

Smartphones

Smartphones er af en grund smarte

Det har selvfølgelig også ført til et par debatter om, hvilke smartphones der er bedst. Nogle foretrækker én bestemt mobiltelefon på grund af (måske) designet eller brandnavnet, mens andre mener, at man ikke skal betale ekstra penge for navnet på en enkel smartphone. 

Der er dog en grund til, at de hedder smartphones. Uanset brandet, så har de nogle funktioner, der tillader, at man kan samle alt fra ens liv på ét sted. Billeder, oplysninger og meget andet. Det vil sige, vi ved et uheld har gjort mobiltelefonen til en privat og personlig genstand, der agerer som et slags medlem i vores liv. 

En loyal ven gennem hele livet

Størstedelen af mennesker, der bruger mobiltelefoner, bruger den til næsten alting. Og så er der nogle, der kun bruger dem til at holde kontakten med andre. Der er også forældre, der har valgt at give deres små børn en telefon, så de er underholdt, eller så de kan komme i kontakt med dem. Det vil altså sige, at der er mange børn, der allerede knytter sig til en mobiltelefon fra de er helt små. 

Det kan i længden godt blive dyrt, nu hvor smartphones dominerer markedet. De bliver nemlig dyrere hvert år. Og det er ikke så smart, eftersom de er nemme at ødelægge. Derfor burde du altid prøve at beskytte din mobiltelefon med skærmbeskyttelse eller et cover. 

Beskyt

Beskyt din loyale ven

Når du køber en ny telefon, skal du sørge for at købe mindst ét cover. Smartphones består hovedsageligt af glas, hvilket desværre gør dem lette at smadre. Derfor er det vigtigt at beskytte dem. Det vil i længden også spare dig flere penge, da du ikke behøver at gå ud og købe en ny telefon, hver gang du taber den på gulvet. 

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udelukkende udtryk for skribentens egne holdninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *